Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

Berusende bakst fra nyktre høner

Vi er helt på tuppa over å levere rusfrie kvalitetsfolk tilbake til samfunnet og vil gjøre behandlingen ennå bedre gjennom fornuftig arbeid.

50 rusfrie på 5 år og 75  millioner kr i samfunnbesparelse. Så klart det nytter når behandlingen er god og ledes med hjerte og stål-tro på deltakerne.

Gjennom en tøff ekspedisjon og forlenget ettervern klarer mange å legge rusen på hylla og stable livet på beina. Er det ikke fantastisk!  For å forsterke ytterligere har vi et ønske om å utbedre gårdsdrift og arbeidstrening på vår institusjon, og du kan være med oss på festen.

Vi vil ha høner (nyktre sådan) slik at vi kan få egg, og gjerne noen bier fordi avdanka narkiser har mye søtsug og er uredde for stikk (vi håper å få solgt litt honning også) i tillegg vil vi utbedre vårt gamle, falleferdige kjøkken. Prosjektet har allerede samlet inn over 350 000 kr, men vi trenger enda noen kroner for å realisere det hele. Vil du bidra?

Som belønning inviteres du på gårds-fest med berusende vafler, egg fra nyktre høner- ja; er du skikkelig gavmild vil vi til og med oppkalle ei høne etter DEG.

Vi er usedvanlig bra på å få mye ut av lite, så dette prosjektet kommer til å bli gjennomført, og det betyr verdifull arbeidstrening for våre deltakere. Bli med på vårt lag da vel.

Ingen beløp er for små- alt nytter,  det vet vi alt om!

Gi gave

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.