Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

En liten gave som betyr mye

På vår vei har vi vært veldig heldige og møtt mennesker, foreninger og bedrifter som har vært med på å legge til rette for at vi kan gjøre det vi er aller best på; rusbehandling med naturen som terapirom.

Det norske smykke design merket Arts & Craft er en av disse. Vi møtte de fantastiske menneskene derfra for et år siden og begynte et samarbeid om å lage et eget «Veien Ut- smykke». De plukket opp vår identitet umiddelbart og lagde et nydelig unisex armbånd inspirert av fjell og hav. Dette har de gjort helt kostnadsfritt for oss- sånne mennesker gjør at vi gråter av glede <3. Vi har sett hva det kan bety å få en sjanse til.

Armbåndet er laget i 3 farger, og har en medaljong med ett kompass på toppen og to statements som fremmer et liv uten rus:

Presence is my new drug” og ”Sober is my newhigh

Dette passer like godt til barn, unge og voksne. Det passer til gutter og jenter. Det passer som gave til både arbeidskollegaer, venner og familie. Julegaver, bursdagsgaver og andre gaver. Dette er en gave som gir livet i gave til en annen.

Vi tror at enhver rusavhengig kan bli en ressurs i samfunnet, og nå kan du vise din støtte til det standpunktet med dette fantastiske armbåndet. Prisen er satt lav, slik at du kan kjøpe flere enn ett. Bør alle du kjenner få?

 

Følg denne linken for å handle:  https://www.ac.no/nettbutikk/smykker/veien-ut

 

 

Tusen takk for din støtte!

#Team Veien Ut

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.