Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

Er du rusfri om ett år?

Vi er i gang med å planlegge for årets ekspedisjons-kull og en ny gjeng skal få ta fatt på sin viktigste reise. Denne reisen er ikke som en hvilken som helst hygge-tur, men resultatet av å ta sin egen sykdom på alvor, og virkelig sette av tid til en behandling som gir deg en reell mulighet til å bli kvitt avhengigheten til rusen. Vi bruker tid i Veien Ut, lang tid – akkurat så lang tid som nødvendig.

Vi er hele 3 måneder på tur og deretter 9 måneder i ettervern på Kjønnerød Gaard i Vestfold.

På denne reisen skal du få tid til å bli kjent med det å ha en avhengighet. Du skal lære mer om deg selv og få lov til å rydde opp i egen historie. Du skal få nye bekjentskaper, ja kanskje til og med venner og beste venner. Du skal få et behandlingsapparat som har ståltro på at du kommer til å lykkes. Alt skal du lære av de som har vært der før , for sammen kan vi! Mer troverdig blir det ikke.  

Du skal få ta del i fellesskapet på Kjønnerød Gaard, stelle litt med dyr, jobbe med gode hverdagsrutiner og lære å lage god og næringsrik mat. Du skal få trene lenge i trygge omgivelser på det livet som venter deg når behandlingen en dag er ferdig slik at overgangen til det nye livet blir så sømløs som mulig.  

I tillegg skal du få oppleve det vakreste og villeste Norge har å by på av storslått natur både til fjells og på en diger seilbåt til sjøs.  

Er du klar for å heve ankeret på ditt gamle liv og heise seil for å reise videre til et rusfritt liv?  

Du kan gjøre en endring i dag, mange har klart det.  

Trykk på linken under og SØK NÅ.

https://veienut.no/wp-content/uploads/2019/01/S%C3%B8knad-20191.pdf

//Team Veien Ut

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.