Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 902 61 355 eller send en e-post til post@veienut.no.

Final Countdown!

Nedtellingen til årets ekspedisjon er i gang. 8 nye mennesker skal snart inn til siste nedtrapping  av rusmidler og medikamenter.  

Det er alltid spennende å ta i mot nye deltagere, bli kjent med historiene og ikke minst se hvem de er. Og hvert kull er forskjellige, med sine egenskaper, utfordringer og erfaringer. En ting er felles, alle er avhengige og alle er klare for sin største endring livet til nå har bydd på.  

De teller nå sine siste dager hvor rusen regjerer livene deres. Det er på tide å bli sjef i eget liv! 

 ”We´re leaving togetherDet å gjøre det sammen med andre, er utvilsomt en avgjørende faktor for suksessen. Du er ikke alene, du deler erfaringer med andre, du får hjelp og gir hjelp til de andre. De andre blir etter hvert OSS og VI. Det sies at den viktigste faktoren for å være lykkelig er at man har ekte og nære relasjoner. Etter 12 uker til fjells og til havs sammen, skjer dette av seg selv, og mange opplever en nærere relasjon til hverandre enn til sine egne familier.  

 ”Will things ever be the same again?” Vi håper jo endelig at det ikke blir det! Hele livet snus på hodet, de forlater ”venner”, rus og holdninger hjemme, og fyller opp tomrommet med nye opplevelser, mestring og ekte relasjoner. Og når de har klart denne store bragden, blir det nesten umulig å gå tilbake til rusen. Vi ønsker å lage ubrukelige narkomane!  

 Vi teller ned dagene til Kjønnerød Gaard fylles opp med slitne og abstinente deltagere. Mye angst og bekymringer kommer til syne, men forventningene og håpet til et nytt liv vinner den kampen. Og for hver dag som går blir forventningene endret til en tro på at det er mulig, og da tennes lyset i øynene, og de stråler. 

 Velkommen til oss kjære nye deltager! 

Team Veien Ut

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.