Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

God Bedring!

Ja for du vet vel at du kan bli bra av avhengigheten din? Du trenger ikke la avhengigheten kontrollere ditt liv. Kanskje har du vært i behandling mange ganger før, eller kanskje du begynner å bli klar for din første behandling, uansett er rett behandling for deg det som skal til for at du får bukt med avhengigheten.

Avhengighet er en sykdom. 1 av 10 har dette i seg, at man ikke kan «hygge» seg med noen former for rusmidler (eller annen avhengighetstriggende adferd) uten at det går over stokk og stein, og avhengigheten styrer deg i stedet. Den gode nyheten er at sykdom kan behandles. Avhengighet er på lik linje med alle andre lidelser mulig å behandle. Er det lett å behandle? Nei det er det nok ikke, men det er ikke nødvendigvis vanskeligere enn andre alvorlige lidelser heller. Det eneste som muligens er annerledes er «pasientens» ønske om å bli frisk.

Så vil du så kan vi <3 God bedring <3

Ledig behandlingsplass – søk her

Les mer om oss her

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.