Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

Gruppepress er positivt!

 

Det er faktisk lite som er bedre enn at vi presser hverandre gjennom utfordringer og vanskeligheter. Dårlig samvittighet, forventningspress, det å ville tilhøre felleskapet og unngå ekskludering er effektivt når vi skal ta tak i vår egen situasjon.

For hvem blir verdensmester helt aleine? Og hvem skal du feire med når du har kryssa mållinja, dersom du ikke har invitert noen med? Hvem kan gi deg noen oppmuntrende ord, og se deg for mer enn resultatene dine, når det ble stang ut? Hvem er du egentlig – helt aleine?

I Veien Ut jobber vi mest i gruppe. Gruppe som terapi er magisk og har ekstremt mange fordeler.

Du lurer ikke gruppa di. Alle som er i behandling har gått den eksakt samme ruta som deg, og endt opp samme sted som deg. De kan både forstå, avsløre, konfrontere, trøste og støtte deg.

Gruppa di kan bære sekken din når det er for tungt for deg, og du kan bære sekken til noen andre som har behov for hjelp når det er nødvendig. Det føles godt i begge tilfeller.

I gruppa bygger du relasjoner som ikke er tåkelagt av rusmidler. Du får en heiagjeng som går sammen med deg og vil deg vel.

Tenk å kunne kaste deg rundt halsen på noen idet du har krysset mållinjen! Du har klart det, og alle rundt deg er så stolte, glade og rørt over jobben du har gjort.

DET er gruppepress på sitt beste!

DET er metoden til Veien Ut!

Ledig behandlingsplass – søk her

Les mer her

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.