Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

HVOR STERKT ER ET EGG?

Hvilken likhet er det mellom en rusavhengig og et egg? Eggeskall er veldig tynt, men tåler likevel veldig mye trykk. Så lenge egget står på høykant og sammen med flere egg, er det utrolig sterkt.

Rusavhengige er ikke svake folk – snarere tvert imot. Det å være rusavhengig krever en logistikk og arbeidskapasitet som er noe utenom det vanlige. Du skal i tillegg til å skaffe rus, holde deg unna torpedoer, skaffe penger du ikke har, manipulere, lyve og styre på noe voldsomt. Det får du et ganske tykt skall av. Du skal tåle et høyt trykk om du skal være rusavhengig. Dette er en krevende, men en selvsagt ekstremt destruktiv tilværelse.

Sammen med andre som vil ut av rusen blir deltakerne sterkere og de lærer seg å balansere sin myke kjerne med sitt harde skall.

Så hva kan skje når vi gir rusavhengige ansvar for skjøre egg?

Les mer

 

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.