Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 902 61 355 eller send en e-post til post@veienut.no.

Innovasjon gjelder også rusbehandling – derfor gjør vi nå dette!

I Veien Ut har vi alltid hatt en ide om at vi ønsker både å inspirere og motivere, men også utfordre det etablerte. Vi er villige til å prøve nye ting, metoder og veier med det målet at vi skal kunne hjelpe flere rusavhengige til et varig rusfritt liv.

Det er absolutt metoder som fungerer i dagens rusbehandling, men det å være nysgjerrig etter nye metoder som fungerer enda bedre enn de forrige, det er viktig for oss. I Veien Ut vil vi vise mot gjennom å prøve nye ting, og det betyr at det også er rom for å feile. Vi gjør skrullete beslutninger over en lav sko, både vi som er ansatt og de som har sin behandling her. Sum av summarum gjør vi allikevel mer rett enn feil, og vi oppdager nye måter og metoder som beriker behandlingen, og ikke minst resultatene av behandlingen.

Når vi for 5 år siden mente det var en god ide å ta med 10 rusavhengige på en 12 uker lang ekspedisjon i norsk natur og i Arktis var det mange som himlet med øynene. Det er det ikke nå lenger.

Tiden er derfor inne for å prøve nye prosjekter, noe som får folk til å himle litt med øya og tenke vi ikke har vettet i behold.

Hva tror dere om å sende avgårde 5 rusavhengige til andre siden av jorda for å krysse Atlanterhavet i seilbåt i 6-8 uker?

Vi tenker som Pippi Langstrømpe «Det har vi aldri gjort før – så det klarer vi helt sikkert», for den som står stille blir skutt.

 

God Helg

Team Veien Ut

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.