Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

Kor e alle jenter hen?

I våre søknadsbunker er det et stort flertall med gutter som søker om hjelp til å komme seg ut av sitt misbruk. Applaus til gutta, som tar grep!! Jentene glimrer stort sett med sitt fravær, eller ikke helt da- men overvekten ligger godt plassert på den maskuline siden av skalaen.

Hos oss er vi opptatt av å ha en balanse mellom kjønnene under behandling. Vi ser at dette senker stereotyper, og at kommunikasjon og adferd balanseres bedre for begge parter.

Så hvorfor er det da slik at det er så langt færre jenter som søker seg til behandling?

Er det slik at jentene ikke vil?

Er det vanskeligere å få hjelp som jente/dame?

Finnes det grunner vi ikke engang har tenkt på?

Dette er hvertfall en oppfordring til deg som er jente og som ønsker deg et nytt liv som er helt ulikt det livet du har hatt frem til nå. Vi du også bli en ressurs i samfunnet, og er du beredt på å gi avkall på det som holder deg fast i misbruket og din destruktiv adferd, da skal du søke hjelp.

Vi venter på dere jenter!

Team Veien Ut

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.