Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

Når alt blir usikkert…

I disse dager og tider hvor vi alle får en opplevelse av å miste kontroll, og mangle oversikt, er det godt å vite at de som er i langtidsbehandling har det trygt og godt. Her i Veien Ut er alle sikret det de trenger aller mest, rusfrihet, et trygt nettverk av rusfrie mennesker, terapi, arbeidsdager og rutiner som før. I langtidsbehandling finner du forutsigbarheten livet som aktiv rusavhengig totalt mangler.

Dette er en av grunnene til at det er så viktig med gode trygge døgnbehandlingsplasser. Som ny-nykter rusavhengig er usikkerhet og endring i trygghet en svært dårlig trigger for å ta seg et tilbakefall.

Hos oss har vi laget en selvpålagt karantene, hvor vi holder oss på gården, og ikke tar imot besøk. Ut over dette går livet i behandling ganske så normalt hos oss. Rusavhengige i tilfriskning er en sårbar gruppe og vi er langt over snittet lykkelige for at vi ikke trenger å stenge noen ute fra sine trygge rutiner, og daglige hjelp.

Da  stenger vi oss heller inne – i takknemlighetens navn.

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.