Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

Orker du ett år til?

Er du sliten? Er du lei? Har du gått i det samme lenge nå og tenkt at nå – nå makter du ikke dette livet lenger. Da kan du endre – og vi skal hjelpe deg å lykkes.

I Veien Ut har vi spesialisert oss på utradisjonell og effektiv rusbehandling. Vi jobber hver dag for å bli best i klassen, og for at hver enkelt skal ende opp med et liv som rusfri.

RusFRI, fri fra slaveriet som ruslivet er. FRI fra det ansvarsløse som bare er en lenke på foten, og ikke er frihet i det hele tatt. FRI fra et evig krav og jag etter å dekke behovet som kroppen og sinnet skriker etter.

Hvis du ikke orker ett år til med det samme du allerede har prøvd, men vil prøve noe nytt – da skal du tilbringe neste år sammen med oss i Veien Ut.

Tenk deg nøye om før du søker, for det kan hende du lykkes. Det har vi nemlig alle planer om at du skal, for vi er Veien Ut, vi lager rusFRIE ressurssterke folk hvert eneste år. Vi er eksperter på folk som IKKE orker ett år til.

Ledig behandlingsplass – søk her

Les mer

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.