Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

SITT IKKE DER Å SYNES SYND PÅ DEG SJÆL!

Det er faktisk ikke synd på deg. Uansett hva du har opplevd, og blitt utsatt for i ditt liv syns ikke vi synd på deg i det hele tatt. Vi synes heller ikke at det er en god idé at du sitter alene og bedøver alle de vonde følelsene dine med rus.

Du tenker nok nå at vi ikke har peiling på hva du har opplevd, og at du opplever at rusmidlene er det eneste som hjelper deg i din situasjon.

Da kan vi fortelle deg at det vet vi veldig godt! Vi har prøvd det samme selv i en årrekke uten at det ha fungert særlig godt. Fra å bare være selvmedlidende, ble vi selvmedlidende, rusa og ensomme. Livet ble mer dritt enn det noen gang hadde vært det!

Grunnen til at vi ikke synes synd på deg, er at vi har sett det gang på gang- at folk som deg klarer å endre livet sitt totalt. Vi er sikker på at i deg bor det en vanvittig kapasitet, som du kan bruke annerledes dersom du velger å behandle deg. At det er mulig å få hjelp til det vonde du har opplevd, at det er mulig å lære seg å håndtere avhengigheten sin på en annen måte. Vi har sett at det er mulig å krysse Norge til fots, henge høyt i ei seilmast over Barentshavet med høydeskrekk, at man kan skaffe seg en utdanning, en jobb, nye venner og familie.

Det er mulig å skape seg et liv, et helt vanlig kjedelig A4 liv og derfor syns vi ikke synd på deg – vi har tro på deg!

Vi har ledig behandlingsplass – søk her

Les mer her

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.