Kontakt oss på telefon 911 91 116 / 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

YOGA – hva strekker vi egentlig på?

Når tusenvis av tanker jager rundt i hodet hvert sekund, ni-hundre av de er selvdestruktive og den siste personen du ønsker å tilbringe tid med er deg selv. Da er det nettopp det vi gjør. 

Yoga  er  først  og  fremst  en  prosess  der man  møter  seg  selv.  Hvor  man  lærer  seg å  eksistere  uten  å  flykte  eller  la seg  distrahere. Og her er de rusavhengige mestere! Ikke på yoga, men på å flykte. Flykte fra smerte og ubehag. For avhengighet handler om å ikke takle følelsene sine og få de til å forsvinne ved å numme de eller erstatte de. 

Vi strekker på musklene våre i yoga posisjonene, men ikke for å imponere på Insta. Det er mange fysiske fordeler av å tøye, men de største fordelene syntes ikke utenpå. 

I yoga øver vi på å stå i det som er.  

I yoga praktiserer vi å observere oss selv, og erfare at vi er mer enn tankene våre, vi er mer enn følelsene våre, vi er mer enn kroppen vår. 

Når vi praktiserer yoga så strekker vi derfor mest på vår oppfatning av oss selv.

Siste nytt fra Veien ut

  • Rusbehandling ·

Sommer i Norge

Mange skal feriere i Norge i år, og håper at vi kan inspirere med disse bildene fra noen av våre ekspedisjoner. Her ser dere et…
Les mer

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.