Kjønnerød kollektivet

I Kjønnerød Kollektivet bor deltakerne i en egen bolig i tilknytning til Kjønnerød Gaard. Kollektivet skal være en myk og glidende overgang fra institusjonslivet og tilbake til samfunnet, for de som ønsker litt ekstra tid og trygghet. Beboerne vil være i arbeidspraksis eksternt eller på Kjønnerød Gaard.
Visjonen vår er at Kjønnerød Kollektivet skal være en trygg base, en mestrings arena, ett sted der beboerne våre kan lære å bli den beste utgaven av seg selv. Beboerne skal være en inspirasjon og et forbilde for deltagerne som er i behandling i Veien Ut.

Tanker skaper følelser, følelser skaper holdninger og holdninger skaper handlinger. Ønsker du å endre handlinger, må du starte med å endre tanker.

Støttende fellesskap for å trene på det du har lært i behandling. Her skal beboerne trene mer på å tilnærme seg det “vanlige liv”. Gå på jobb på morgenen, planlegge og handle inn til alle måltider, holde det rent og ryddig rundt seg. Beboerne våre vil se at hverdagen må planlegges, og at dersom de skal handle eller gå til frisøren må dette gjøres etter jobb.