Kontakt oss på telefon 481 33 891 eller send en e-post til post@veienut.no.

Ønsker du å bidra?

Du kan gjøre en forskjell – se hvordan du kan bidra.
Bidra

Skattefradrag for donasjoner

Dersom du bruker VIPPS når du donerer til Stiftelsen Veien Ut kan du få skattefradrag for dette.
Dersom du ikke har vipps og fortsatt ønsker dette må du kontakte oss.

Bidra

Representerer du en bedrift?

Flere bedrifter som liker vårt arbeide ønsker å samarbeide med oss som ett ledd i å ta samfunnsansvar. Per i dag mottar vi pengestøtte, varer og tjenester/veiledning. Vi kan lage skreddersydde avtaler med hver enkelt, og alt kommer godt med i vårt arbeide.
Bidra

Bestill Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.

Dette går pengene til

Arbeidsplasser og arbeidstrening

Flere av de som har vært i behandling i Veien Ut har vi kunnet ha i arbeidspraksis eller ansette. Det er vi så glade for, for dette er svært gode ressurser. Vi vil gjerne kunne tilby fler av de som har vært i behandling arbeidspraksis og jobb, det hjelper du oss med å realisere når du bidrar til vårt arbeid.

Aktiviteter

Vi har tro på at de som kommer i behandling hos oss sitter på de samme ressursene som alle andre. Det tror de dessverre ofte ikke selv, dermed trenger de gode mestringsarenaer. Våre aktiviteter og ekspedisjoner er et slik sted hvor vi bygger mestring. Du hjelper oss til å få gjennomført disse med ditt bidrag til vårt arbeide.

Behandling

Noen av de som kommer i behandling hos Veien Ut har blitt gitt opp av absolutt alle, og får dermed ikke finansiert behandling. Disse er du med og hjelper når du bidrar til vårt arbeide.