Kontakt oss på telefon 911 81 408 eller send en e-post til post@veienut.no.

Ofte stilte spørsmål​

En utvalg spørsmål vi ofte får av deltakere og pårørende.
Dersom du har avbrutt behandlingen kan du søke re-inntak. I en re-inntak søknad bør du spesifisere hva du har lært av opplevelsen. Deretter blir du kalt inn til en samtale eller mottar et avslag.
Vi operer med kort ventetid. Kontakt oss direkte for oppdatert informasjon.
Deltaker må avruses i forkant av opphold, og komme direkte fra avrusning til oss.
Prisen er 1 490,-/ døgn, alt inklusivt. Vi har noen plasser for privatbetalende.
Alle med et erkjent rusproblem som er over 18 år og funksjonsfriske kan søke. Vi er dessverre ikke tilrettelagt for å kunne ta imot fysisk og psykisk handikappede.
Alle medisiner som er sinnsendrende inklusive sovepreparater og LAR medisiner som må trappes ned i samråd med lege før ankomst. Dersom du er usikker på din medisin ta kontakt.
Vi har per i dag ikke anledning til å ta imot hund, men det finnes en hund på gården som deltakere kan ta med seg på turer.
Vi behandler ikke par samtidig.
Behandlingen vil i all hovedsak dekkes av kommunen deltakeren tilhører. Det er opp til hver enkelt kommune om de ønsker å kjøpe behandlingsplasser hos Veien Ut da vi ikke tilhører det offentlige helsevesenet. Vi holder lave kostnader og kan dermed tilby svært lave priser på døgnoppholdet. Vi er først og fremst opptatt av å finne løsninger sammen med kommunene.
Dersom du vil i behandling hos oss, men ikke får støtte av din kommune, ta kontakt så vil vi forsøke andre løsninger i samarbeid med kommune, nav og den enkelte deltaker.

Veien Ut-armbåndet

Armbåndet er designet og produsert av den norske håndverk- og designbedriften Arts & Crafts. Alt overskuddet går til Veien Ut’s arbeid.